Mennesket Mads

"Når forandringens vinde blæser, findes der to typer af mennesker. Dem som bygger læhegn, og dem som bygger vindmøller"

Jeg er født i 1989. På Stevns, eller helt rigtigt på Næstved Sygehus, men jeg boede på Stevns. Sammen med min mor, min far og min storesøster Louise. Min far er uddannet skorstensfejer, men har de sidste 20 år arbejdet som procesoperatør i en lokal produktionsvirksomhed. Min mor er uddannet i den finansielle sektor og var i mange år Privatkundechef i Forstædernes Bank.

Jeg er energisk. Alt for meget faktisk. Mange spørger altid om jeg har Damp eller ADHD. Det skulle være undersøgt, og det har jeg ikke. Jeg har svært ved at sidde stille. Meget. Jeg vil gerne lave noget og jeg elsker at underholde og være på.

Jeg elsker at have det sjovt. Humor og grin betyder rigtig meget for mit liv. Uanset om det er i privat sammenhæng, på jobbet eller i politik.

Jeg arbejder med projektudvikling i ejendomsbranchen, når jeg ikke laver politik. Jeg er ansat i Lidl, som Senior Projektudvikler og er med til at skabe den ekspansion som Lidl gennemgår i de år her. Jeg har baggrund i ejendomsbranchen, hvor jeg i 7 år var ansat i EDC-kæden.

Som billederne herunder viser, så betyder familie, venner og min bedste halvdel Isabella meget i mit liv. Min søster har i 10 år boet i Darwin i Australien og har familie dernede. Min mor og far er stadig bosat på Stevns og vi har et tæt forhold.
Jeg har mange venner, og af dem er den bedste Mikkel. Mikkel og jeg har fulgtes ad i politik fra start, og Mikkel har lige fået et jordskredsvalg på Stevns, hvor han stillede op her i november 2017.

Og så er der Isabella. De sidste 4 år har vi været kærester. De seneste 2 år delt lejligheden på Strandvejen i Køge. Isabella har fra start været 100 % bag mig, i forhold til min politiske hverdag og den store tidsrøver det er. Hun er selv færdig som cand.merc sommeren 2018. Efteråret 2017, hvor mit liv var fyldt med valgkamp, var Isabella på udveksling i San Diego.